Sunday, February 24, 2013

WHEN I FALL TO PIECES

Tenhle víkend byl pro mě doopravdy úspěšný co se týče nákupu bot a kalhot. Jestli něco totiž nesnáším, tak to je výběr bot a kalhot. Myslím, že u kalhot je jasné, že mi skoro žádné nesedí. Doteď jsem si černé kalhoty kupovala v obchodu Jennyfer, ale ups.. Zavřeli mi ho. Byly mi doporučeny ty z Topshopu, a tak jsem si je tam šla vyzkoušet. Nevím, jestli měli zrovna špatně napsanou velikost, ale délka 34 mi byla krátká. Včera jsem tam byla znovus tím, že jim dám ještě jednu šanci a stal se zázrak, sedly perfektně. Tudíž každému, kdo má podobný problém jako já, a jsou mu kalhoty většinou krátké nebo velké, zkuste Topshop. Další super kalhoty jsem objevila v H&M, kde mi většinou nesedí. Jsou černé, jakoby pogumované, a tak vypadají trochu jako kožené. Na blogu se brzy objeví. Na boty jsem měla také štěstí, vybrala jsem si tyhle biker boots a ve slevách ještě jedny loafers. 

Tuesday, February 19, 2013

INSTAMOMENT

každodenní nákup / cesta do Vídně / trošku nám sněžilo / láska na první pohled
super film / maturiťák / nejlepší sms / na vaše doporučení jsem si koupila Hypnose Doll Eyes od Lancome :)

Na instagramu mě najdete pod přezdívkou sabina_pl :).

Thursday, February 14, 2013

VIENNA RANDOM



Slibované fotky z Vídně :).

Wednesday, February 13, 2013

CASIO WATCH GIVEAWAY

UZAVŘENO! 


Giveaway tu už dlouho nebyla, a tak doufám, že tahle Vás potěší. Výhru tentokrát představují tyhle zlaté Casio hodinky, které do giveaway věnoval e-shop hodinky-365.cz :).

Abyste se mohli zúčastnit, musíte dát "líbí se mi" facebooké stránce hodinek-365 TADY.

Do komentářů mi napište Vaše facebookové jméno a email, na kterém Vás mohu v případě výhry zastihnout.

Monday, February 11, 2013

HYPNOTIZED

Tak už jsem zase doma, výlet do Vídně byl skvělý a hned bych se tam vrátila! Kdybych neměla takovou averzi k němčině, dokázala bych si představit tam i žít. Jako první bych vám tady chtěla ukázat outfit, který jsem na sobě měla v sobotu na nákupech. Byla jsem ráda, že tam bylo o něco tepleji než tady, protože už se těším na jaro a usmyslela jsem si, že si s sebou vezmu křivák :D. Na fotkách můžete vidět i mého nového miláčka, kterého jste minule viděli v papírové tašce :). Je z Parndorfu a ano, je to zase černá kabelka se zlatými detaily, protože když už do se rozhodnu do kabelky investovat, chci ji nosit ke všemu. To je pointa, ne? :) Líbí se vám? Chtěli byste vidět i random fotky z Vídně? :)
Ještě bych chtěla zmínit, že na facebookové stránce Lost in Closet jsem zveřejnila pár věcí na prodej, tak se tam kdyžtak můžete podívat :).

Friday, February 8, 2013

GUESS WHAT?!


Tak prodloužený víkend mi nakonec vyšel přesně podle představ! Do Vídně jsme s Pavlínkou vyjely v půl devaté ráno a už za sebou máme první nákupy. Domů jedeme v neděli odpoledne. Počasí nám zatím přeje a jediné, s čím máme problém, je pomalá wifi na hotelu. Tenhle článek se snažím přidat už hodinu :D. Každopádně více fotek coming soon a obsah tašky také! Co si myslíte, že to je? :)

Tuesday, February 5, 2013

"La Vie en Rose" by IRENA MARKOVIC





"La Vie en Rose"
featured on Image Amplified 
photography by Irena Markovic
styling by Zaneta Jarcic

Friday, February 1, 2013

INSTAWEEK

Dobře, tak možná trochu kecám a není to instaweek, ale insta-two-weeks :D. Omlouvám se, že blog teď celkem zanedbávám, nemám zrovna nejlepší období, ale alespoň pololetí je za námi, a tak se můžu blogu zas chvilku věnovat víc. Ale pak to zase bude učení na maturitu, znáte to, pořád něco :). Momentálně se strašně těším na čtvrtek, protože mám naplánovaný super prodloužený víkend.. Ale o tom zas jindy, ještě bych to zakřikla. Jak se máte vy? 


Na instagramu mě najdete pod přezdívkou sabina_pl :).
A ještě připomínám, že mě najdete i na ask.fm pod přezdívkou lostincloset (TADY).